Θεωρητική και Πρακτική παρουσίαση Α’ Βοηθειών στο ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ Κατερίνης

ΕΥΡΟΤΑΧΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 

Με πρωτοβουλία τής Διοίκησης του Συνεταιρισμού ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ Κατερίνης (18300) πραγματοποιήθηκε Σεμινάριο – Επίδειξη παροχής Α’ Βοηθειών σε ιδιοκτήτες και οδηγούς τού Συνεταιρισμού με σκοπό την επιμόρφωσή τους. Το Σεμινάριο, που περιλάμβανε θεωρητική διδασκαλία και πρακτική αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών, πραγματοποίησαν στελέχη τής Διασωστικής Ομάδας Πιερίας.

 

 

Στις πρακτικές ασκήσεις έλαβαν μέρος ιδιοκτήτες και οδηγοί τού ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ Κατερίνης, οι οποίοι διδάχθηκαν α) ποια είναι τα περιστατικά που χρήζουν άμεσης παρέμβασης, β) με ποιον ακριβώς τρόπο γίνεται η επικοινωνία με το 166 ή το 112, γ) ποιες πρακτικές ενέργειες πρέπει να κάνουν για να σώσουν μια ζωή που κινδυνεύει ΑΜΕΣΑ να χαθεί (από έμφραγμα, από πνιγμονή κλπ), έως ότου έρθει το ΕΚΑΒ.

 

Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ Κατερίνης, Γιώργος Παρθενίδης, στην αρχή τού Σεμιναρίου καλωσόρισε τα στελέχη τής Διασωστικής Ομάδας Πιερίας και εξήγησε στους Ιδιοκτήτες και Οδηγούς τούς λόγους πραγματοποίησης της Επίδειξης. Και στο κλείσιμο του Σεμιναρίου, αφού ευχαρίστησε τα στελέχη τής Διασωστικής Ομάδας, χαρακτήρισε ιδιαιτέρως χρήσιμη την πρωτοβουλία τού Συνεταιρισμού και γνωστοποίησε την πρόθεση της Διοίκησης για πραγματοποίηση και νέου Σεμιναρίου στο πλαίσιο μιας Γενικής Συνέλευσης, ώστε να ενημερωθούν περισσότεροι ιδιοκτήτες και οδηγοί ΤΑΞΙ.