ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 18300
ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΣΥΝΕΠΕΙΑ
24 ΩΡΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!

ΜΕΤΑΦΟΡΑ
ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΩΝ ΔΕΜΑΤΩΝ

Μεταφορα ασυνόδευτων δεματων ( δεματα από το κτελ , φαρμακα και οτιδηποτε αλλο χρειαστείτε με ενα τηλεφωνο όπου επιθυμείτε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

ΜΕΤΑΦΟΡΑ
ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Οργάνωση και μεταφορά σε σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος. Η μεταφορά γίνεται με το Mini Taxi Bus . Προαιρετική και με extra χρέωση μπορεί η μεταφορά να γίνει και συνοδεία ξεναγού

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

ΜΕΤΑΦΟΡΑ
ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Μεταφέρουμε τα παιδία σας με ασφάλεια σε σχολεια , φροντιστήρια και αθλητικούς χώρους καθώς Και την επιστροφή τους μόνιμα η περιοδικά κατόπιν εντολή σας και δυνατότητα παρακολούθησης της διαδρομής απο τον υπολογιστή σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

EUROTAXI
ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Το Eurotaxi Κατερίνης είναι κοντά στο επιβατικό κοινό με νέες υπηρεσίες και με ένα μεγάλο στόλο αυτοκινήτων που μπορούν να δώσουν λύσεις στις μετακινήσεις σας εύκολα.

Οι οδηγοί του Eurotaxi Κατερίνης είναι πάντα κοντά στους ιδιώτες αλλά και τους επαγγελματίες που χρειάζονται την εξυπηρέτησή τους. Βασικά Χαρακτηριστικά των οδηγών taxi μας είναι η συνέπεια, η ταχύτητα και η ποιοτική εξυπηρέτηση.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται από το Eurotaxi Κατερίνης συνεχώς αναβαθμίζονται με στόχο την καλύτερη και πιο ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...