Επίσκεψη Προέδρου Επιμελητηρίου Πιερίας, Ηλία Χατζηχριστοδούλου, στα Γραφεία τού Συνεταιρισμού ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ Κατερίνης.

ΕΥΡΟΤΑΧΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 

* Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού, Γιώργος Παρθενίδης, και ο Ταμίας, Θάνος Χατζησταμάτης.

* Τον κ. Χατζηχριστοδούλου συνόδευαν η Οικονομική Επόπτης τού Επιμελητηρίου, Χάιδω Παπαχατζή, η Προϊσταμένη τής ΕΕΣΤΕΠ, Μάχη Κολοκάτση και η Ειδική Συνεργάτης, Τζένη Κωτίκα.

 

Σε φιλικό κλίμα και στο πλαίσιο αμφίδρομης συνεργασίας μεταξύ τού Επιμελητηρίου Πιερίας και του Συνεταιρισμού ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ Κατερίνης – 18300 πραγματοποιήθηκε, στα Γραφεία τού Συνεταιρισμού, συνάντηση του Προέδρου τού Επιμελητηρίου, Ηλία Χατζηχριστοδούλου, με τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού, Γιώργο Παρθενίδη, και τον Ταμία, Θάνο Χατζησταμάτη.

Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας συνόδευαν η Οικονομική Επόπτης τού ΕΒΕ, Χάιδω Παπαχατζή, η Προϊσταμένη τής Επιμελητηριακής Εταιρίας Στήριξης Επιχειρήσεων Πιερίας (ΕΕΣΤΕΠ), Μάχη Κολοκάτση, αλλά και η Ειδική Συνεργάτης, Τζένη Κωτίκα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν, γενικά, περαιτέρω τρόποι συνεργασίας μεταξύ τού Επιμελητηρίου και του Συνεταιρισμού ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗ – 18300 δεδομένου μάλιστα ότι ο Συνεταιρισμός είναι Μέλος τού Επιμελητηρίου Πιερίας.

Αρχικά, συζήτηση έγινε για τον σύγχρονο τρόπο λειτουργίας τού ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ Κατερίνης με τη συνεχή αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και με τη διατήρηση φιλικού κλίματος μεταξύ των οδηγών ΤΑΞΙ και των πελατών (ντόπιων και τουριστών) στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησής τους, γεγονός που αποτελεί και μια πολύ καλή διαφήμιση για την Πιερία.

Στη συνέχεια, συζητήθηκαν προοπτικές αξιοποίησης αναπτυξιακών ευρωπαϊκών ή και εθνικών προγραμμάτων με σκοπό τη σταδιακή ανανέωση του στόλου των ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ και μάλιστα τη μελλοντική αντικατάστασή τους με ηλεκτρικά οχήματα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο κλείσιμο της συνάντησης, οι δύο Πρόεδροι, Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και Γιώργος Παρθενίδης, εξέφρασαν την πεποίθησή τους ότι οι μεταξύ τους επαφές, η ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων καθώς και οι συνεργασίες μπορούν να συνεχιστούν προς όφελος όλων, σε μια εποχή που είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την τοπική οικονομία και κοινωνία.